Bamboe Glamping tenten: De beste keus!

 

Wilt u een bamboe eco glamping tent kopen?
Bamboo Glamping is de divisie van Mocadazu die zich richt op glamping tenten speciaal ontwikkeld voor campings en bed & breakfasts. Bamboo Glamping is uw beste keus op het gebied van luxe bamboe eco glamping tenten. Onze bamboe eco tenten zijn uniek, van de hoogste kwaliteit en milieuvriendelijk. De exotische uitstraling van elke eco glamping tent creëert direct een vakantiestemming voor u en uw gasten. Alle tenten van Bamboo Glamping worden gemaakt met een frame van ’s werelds sterkste bamboesoort en afgewerkt met tentstoffen van hoge kwaliteit. Wilt u een luxe bamboe eco glamping tent kopen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze eco glamping tenten hebben een lange levensduur, zijn zeer eenvoudig schoon te maken en kunnen het hele jaar door blijven staan. Al onze glamping tenten zijn met de hand gemaakt, met zorg voor mens en natuur.

 

Bamboo Glamping biedt een verscheidenheid aan prachtige bamboe eco glamping tenten. Of u nu een luxe camping of een bed & breakfast heeft, Bamboo Glamping biedt u de perfecte eco glamping accommodatie voor een heerlijke vakantie!

 

Meer informatie?
Vraag hier uw digitale brochure aan!

 

Onze Selectie Luxe Bamboe Glamping tenten


Bamboo Glamping Safari Mini serie

De tenten uit de Bamboo Glamping safari mini serie zijn onze kleinste bamboe glampingtenten, waardoor deze leuke tentjes perfect geschikt zijn als luxe accommodatie op een kleine camping of festival.

Meer informatie over de Bamboo Glamping Safari Mini serie, klik hier!

Bamboo Glamping lodge serie

De Bamboo Glamping lodge serie bestaat uit bamboe eco glamping tenten met een elegant, tijdloos ontwerp. De eco glamping lodge tenten zijn speciaal ontworpen voor campings, kleine hotels of vakantieparken.

Meer informatie over de Bamboo Glamping Lodge serie, klik hier!

Heeft u vragen over onze luxe bamboe glamping tenten?

Anna is ontwerper van de unieke Bamboo Glamping tenten en kan u goed adviseren bij uw keuze voor een bamboe eco glamping tent die het beste bij uw specifieke eisen past. Anna is bereikbaar via de mail of via de telefoon:

E-mail: anna@mocadazu.com
Telefoon: +31 (0) 6 33837448 

 

Bamboo Glamping Safari Mini serie
De tenten uit de Bamboo Glamping safari mini serie zijn onze kleinste bamboe glampingtenten, waardoor deze leuke tentjes perfect geschikt zijn als luxe accommodatie op een kleine camping of festival.

Glamping betekent verbonden zijn met de natuur en genieten van luxe en comfort. Om uw gasten optimaal te laten genieten van de omgeving hebben we deze mooie, compacte bamboe tenten gecreëerd. De grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel, ondanks het compacte formaat van de tenten.

Deze Bamboo Glamping safari mini tenten zijn geschikt voor 2-4 gasten, afhankelijk van grootte en indeling. Ze zijn perfect als romantische accommodatie voor een stel, of kunnen worden ingericht voor 4 personen tijdens festivals.

Het frame is gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe, afkomstig uit Zuid-Amerika. Het dak is gemaakt van hoogwaardige PVC stof en de binnentent is verkrijgbaar in canvas/acryl stof.

U kunt kiezen uit 2 verschillende maten. Alle typen uit de safari mini serie zijn 3 meter breed. De diepte varieert en is 2,7 meter of 5 meter. Er zijn verschillende indelingen mogelijk, zie de plattegronden. Uiteraard kan de indeling naar eigen inzicht worden aangepast.

U heeft al een unieke en mooie Bamboo Glamping Safari Mini tent vanaf €3.495,- (ex BTW)

Wij hebben speciale aanbiedingen voor volledig uitgeruste bamboe eco glamping tenten. Vraag ons naar deze speciale aanbiedingen!

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige Bamboo Glamping Safari Mini serie?

Vraag hier uw offerte aan!


Mogelijke indeling Bamboo Glamping Safari MiniMogelijke indeling Bamboo Glamping Safari Mini DoubleInfographic. Klik om te vergroten


 

Bamboo Glamping Lodge serie


De Bamboo Glamping lodge serie bestaat uit bamboe eco glamping tenten met een elegant, tijdloos ontwerp. De lodge tenten zijn speciaal ontwikkeld voor campings, kleine hotels of vakantieparken.

De eco glamping tenten in de lodge serie hebben grote ramen en openingen zodat de gasten te allen tijde in contact zijn met de natuur. De grote luifels creëren veel buiten leefruimte waar gasten kunnen ontspannen terwijl ze worden beschermd tegen zon en regen.

De Bamboo Glamping lodges zijn geschikt voor 2-8 personen, afhankelijk van grootte en indeling. Ze kunnen worden ingericht voor een luxe verblijf voor een koppel, maar ook voor een glamping vakantie voor een gezin.

Het frame is gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe, afkomstig uit Zuid-Amerika. Het dak is gemaakt van hoogwaardige PVC stof en de binnentent is verkrijgbaar in canvas/acryl stof.

U kunt kiezen uit 3 verschillende maten. Alle typen uit de Bamboo Glamping lodge serie zijn 4,2 meter diep. De breedte varieert en is 5 meter, 7,5 meter of 10 meter. Er zijn verschillende indelingen mogelijk, zie de plattegronden. Uiteraard kan de indelingen geheel naar eigen wens worden aangepast.

U heeft al een unieke en mooie Bamboo Glamping lodge vanaf €5.745,- (ex BTW)

Wij hebben speciale aanbiedingen voor volledig uitgeruste bamboe eco glamping tenten. Vraag ons naar deze speciale aanbiedingen!

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige Bamboo Glamping Lodge serie?

Vraag hier uw offerte aan!


Mogelijke indeling Bamboo Glamping lodge
Infographic. Klik om te vergroten


 

 

Een Compleet Ingerichte Glampingtent!


uw luxe bamboe glampingtent compleet met een door ons zorgvuldig geselecteerde inrichting. Deze inrichting past perfect bij de exotische uitstraling van de bamboe tenten en bestaat uit een combinatie van bamboe meubels aangevuld met alle benodigdheden die uw gasten nodig hebben voor een zorgeloos verblijf. U kunt denken aan bedden met klamboes, een gezellige loungeset en een ruime eethoek. Er zijn verschillende interieurpakketten, passend bij het aantal gasten dat u in de luxe bamboe tent wilt verwelkomen. Aanvullend kan gekozen worden voor een complete keukeninventaris, inclusief een koffiezetapparaat, pannenset, serviesgoed, glazen, bestek en accessoires.

Een compleet interieurpakket heeft u al vanaf €2.250,- (ex BTW)!


 

Informatie aanvragen


Laat ons weten wat voor soort informatie u het liefst wilt ontvangen. We sturen u onze digitale brochure toe. Mocht u specifieke informatie willen ontvangen over één van onze luxe bamboe eco glamping tenten, dan kunt u dit hieronder aangeven. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook! We zijn te bereiken via design@mocadazu.com .

 

 

Mocadazu Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van ons bedrijf, de nieuwe ontwerpen en leuke aanbiedingen? Schrijf u dan hieronder in op de nieuwsbrief.

© mocadazu 2019 / Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Den Haag, nummer 60927178 / Algemene voorwaarden