The leading brand in luxury bamboo resort lodges, glamping tents & pavilions

Paviljoens en Overkappingen: De perfecte sfeermakers!

 

Wilt u een bamboe eco paviljoen of overkapping kopen?
Naast luxe bamboe eco resort tenten biedt Mocadazu u ook een variëteit aan unieke, exotische bamboe paviljoens en tuinoverkappingen. Al onze bamboe producten zijn handgemaakt, met aandacht voor mens en natuur. Wilt u een bamboe paviljoen of overkapping kopen, dan bent u bij Mocadazu aan het juiste adres. De bamboe paviljoens en tuinoverkappingen zijn een lust voor het oog en zijn perfect geschikt voor vele verschillende doeleinden. U kunt denken aan een overdekt terras, een lounge of een exclusieve overkapping voor uw evenement. Met trots presenteren wij u onze selectie aan luxe bamboe paviljoens en tuinoverkappingen!

 

Meer informatie?
Vraag hier uw digitale brochure aan!

Onze Selectie Bamboe Paviljoens en Overkappingen


Mocadazu paviljoens

De Mocadazu paviljoens zijn ontworpen om een prettig buitenklimaat te creëren. Ze bieden gasten de mogelijkheid te genieten van de mooie omgeving, terwijl ze beschermd zijn tegen de hitte van de zon en tegen regen. We hebben verschillende paviljoens ontworpen die geschikt zijn voor verschillende doeleinden, zoals een overdekt terras, yogaruimte of als lounge.

Meer informatie over de Mocadazu paviljoens, klik hier!

Mocadazu overkappingen

Onze Mocadazu overkappingen zijn op maat gemaakte overkappingen voor uw terras in de tuin of als uitbreiding van uw restaurant of bistro. De daken worden op maat gemaakt en kunnen eventueel aan uw gevel worden bevestigd. Bij Mocadazu hebben we een modulair bouwsysteem ontwikkeld, waarmee we op eenvoudige wijze een overkapping kunnen creëren die precies voldoet aan uw specifieke eisen.

Meer informatie over de Mocadazu Overkappingen, klik hier!

Heeft u vragen over onze luxe bamboe paviljoens en overkappingen?

Bouwe is de ontwerper van deze mooie bamboe paviljoens en overkappingen en kan u goed adviseren bij uw keuze naar het bamboe paviljoens of overkapping die het beste bij uw specifieke eisen past. Bouwe is bereikbaar via de mail of via de telefoon:

E-mail: bouwe@mocadazu.com
Telefoon: +31 (0) 6 14786043

  

Mocadazu paviljoens
Mocadazu tropical

De Mocadazu tropical is de perfecte tropische eye-catcher bij uw resort, op uw glamping site, in uw tuin of op uw evenement. Het bamboe paviljoen heeft een prachtig, gebalanceerd ontwerp en kan gebruikt worden als exotische overkapping voor een terras, lounge of ontmoetingsplek. Het frame wordt gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe. Het dak is van hoogwaardig tentstof en is leverbaar in twee standaardkleuren.
Afmeting: 4,2 meter x 4,2 meter
Totale oppervlakte: ca. 18 m2

Vraag hier uw informatie aan!
Mocadazu beach

De Mocadazu beach is een prachtig exotisch bamboe paviljoen voor op het strand, in de tuin, of bij het zwembad. Het elegante ontwerp kenmerkt zich door zijn eenvoud. Het dak van dunne bamboes geeft een exotische sfeer en biedt schaduw en verkoeling op warme dagen. Het frame wordt gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe. Het dak van dunne bamboes is gemaakt van Moso bamboe.
Afmeting: 2,5 meter x 2,5 meter
Totale oppervlakte: ca. 6 m2

Vraag hier uw informatie aan!
Mocadazu ambiance

De Mocadazu ambiance valt echt op en trekt ieders aandacht! Dit bamboe paviljoen is perfect geschikt om een mooie sfeer te creëren tijdens uw evenement. Het paviljoen kan gebruikt worden als unieke overkapping voor een lounge of restaurant, of als decoratie tijdens uw evenement. Het frame wordt gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe. Het hangende dak is van een hoogwaardig tentstof en is leverbaar in de kleur gebroken wit.
Afmeting: 4,5 meter x 4,5 meter
Totale oppervlakte: ca. 21 m2

Vraag hier uw informatie aan!
 

 

Mocadazu Overkappingen op maat
Overkappingen voor uw restaurant

Mocadazu kan voor u op maat gemaakte bamboe overkappingen voor een restaurant ontwerpen. Denk aan een overkapping boven uw terras in de tuin of als uitbreiding van uw restaurant of café. De wanden kunnen volledig geopend worden.

Vraag hier uw informatie aan!

Pergola voor uw tuin

Met ons modulaire bouwsysteem kunnen we ook eenvoudig een pergola op maat maken voor uw tuin. Denk aan een pergola, bijvoorbeeld deels overdekt met een dak van tentstof, om uw terras in de tuin een exotisch tintje te geven.

Vraag hier uw informatie aan!

Overkappingen voor uw resort

Mocadazu’s overkappingen voor resorts zijn perfect om een overdekt restaurant bij uw resort te creëren. U kunt ook denken aan een overdekte receptie, ontvangstruimte, lounge of yogaruimte.

Vraag hier uw informatie aan!
Informatie aanvragen


Laat ons weten wat voor soort informatie u het liefst wilt ontvangen. We sturen u onze digitale brochure toe. Mocht u specifieke informatie willen ontvangen over één van onze luxe bamboe glampingtenten, dan kunt u dit hieronder aangeven. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook! We zijn te bereiken via design@mocadazu.com .

Onze Verkooppunten


Mocadazu

Bestel uw luxe bamboe producten direct bij ons! Mocadazu is het begrip op het gebied van luxe bamboe eco resort tenten, glamping tenten en paviljoens. De bamboe producten van Mocadazu zijn uniek in de wereld, super de luxe en bovendien eco-vriendelijk.

Mocadazu
design@mocadazu.com
Anna: +31 (0)6 3383 7448
Bouwe: +31 (0)6 1478 6043

www.mocadazu.com

Bamboo Import

Bamboe Import is de grooste bamboe groothandel en leverancier van bamboestokken en bamboe schuttingen in Europa, zowel voor particulieren als bedrijven.

Bamboo Import Europe
Biesland 28
1948 RJ Beverwijk

www.bambooimport.com

Spatree

SpaTree begon in 2004 toen de oprichter, Jannita Mossel, uitgebreid naar verschillende delen van de wereld gereisd was om lokale gezondheidstherapieën te bestuderen en een sterke interesse ontwikkelde in oude geneeswijzen. Samen met SpaTree hebben we onze Spa & Resort Lodges ontwikkeld.

Spatree
Ruitenborghstraat 57
7721 BC Dalfsen
The Netherlands

www.spatree.eu

Mocadazu

Huur uw luxe bamboe paviljoens direct bij ons! Wilt u een feest organiseren op een prachtige locatie en wilt u uw gasten een plek bieden waar ze uit de zon of regen kunnen genieten? Vanaf €500,- per dag huurt u al een unieke overkapping voor uw evenement.

Mocadazu
design@mocadazu.com
Anna: +31 (0)6 3383 7448
Bouwe: +31 (0)6 1478 6043

www.mocadazu.com 

Mocadazu Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van ons bedrijf, de nieuwe ontwerpen en leuke aanbiedingen? Schrijf u dan hieronder in op de nieuwsbrief.

© mocadazu 2019 / Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Den Haag, nummer 60927178 / Algemene voorwaarden