Paviljoens en Overkappingen: De perfecte sfeermakers!

Naast luxe bamboe eco resort tenten biedt Mocadazu u ook een variëteit aan unieke, exotische bamboe paviljoens en tuinoverkappingen. Al onze bamboe producten zijn handgemaakt, met aandacht voor mens en natuur. Wilt u een bamboe paviljoen of overkapping kopen, dan bent u bij Mocadazu aan het juiste adres. De bamboe paviljoens en tuinoverkappingen zijn een lust voor het oog en zijn perfect geschikt voor vele verschillende doeleinden. U kunt denken aan een overdekt terras, een lounge of een exclusieve overkapping voor uw evenement. Met trots presenteren wij u onze selectie aan luxe bamboe paviljoens en tuinoverkappingen!

Helaas moeten wij u mededelen dat wij voor onbepaalde tijd de productie en verkoop van onze bamboe tenten hebben gestaakt. 

Onze Selectie Bamboe Paviljoens en Overkappingen


Mocadazu paviljoens

De Mocadazu paviljoens zijn ontworpen om een prettig buitenklimaat te creëren. Ze bieden gasten de mogelijkheid te genieten van de mooie omgeving, terwijl ze beschermd zijn tegen de hitte van de zon en tegen regen. We hebben verschillende paviljoens ontworpen die geschikt zijn voor verschillende doeleinden, zoals een overdekt terras, yogaruimte of als lounge.

Meer informatie over de Mocadazu paviljoens, klik hier!

Mocadazu overkappingen

Onze Mocadazu overkappingen zijn op maat gemaakte overkappingen voor uw terras in de tuin of als uitbreiding van uw restaurant of bistro. De daken worden op maat gemaakt en kunnen eventueel aan uw gevel worden bevestigd. Bij Mocadazu hebben we een modulair bouwsysteem ontwikkeld, waarmee we op eenvoudige wijze een overkapping kunnen creëren die precies voldoet aan uw specifieke eisen.

Meer informatie over de Mocadazu Overkappingen, klik hier!

 

Mocadazu paviljoens
Mocadazu tropical

De Mocadazu tropical is de perfecte tropische eye-catcher bij uw resort, op uw glamping site, in uw tuin of op uw evenement. Het bamboe paviljoen heeft een prachtig, gebalanceerd ontwerp en kan gebruikt worden als exotische overkapping voor een terras, lounge of ontmoetingsplek. Het frame wordt gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe. Het dak is van hoogwaardig tentstof en is leverbaar in twee standaardkleuren.
Afmeting: 4,2 meter x 4,2 meter
Totale oppervlakte: ca. 18 m2
Mocadazu beach

De Mocadazu beach is een prachtig exotisch bamboe paviljoen voor op het strand, in de tuin, of bij het zwembad. Het elegante ontwerp kenmerkt zich door zijn eenvoud. Het dak van dunne bamboes geeft een exotische sfeer en biedt schaduw en verkoeling op warme dagen. Het frame wordt gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe. Het dak van dunne bamboes is gemaakt van Moso bamboe.
Afmeting: 2,5 meter x 2,5 meter
Totale oppervlakte: ca. 6 m2
Mocadazu ambiance

De Mocadazu ambiance valt echt op en trekt ieders aandacht! Dit bamboe paviljoen is perfect geschikt om een mooie sfeer te creëren tijdens uw evenement. Het paviljoen kan gebruikt worden als unieke overkapping voor een lounge of restaurant, of als decoratie tijdens uw evenement. Het frame wordt gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe. Het hangende dak is van een hoogwaardig tentstof en is leverbaar in de kleur gebroken wit.
Afmeting: 4,5 meter x 4,5 meter
Totale oppervlakte: ca. 21 m2
 

 

Mocadazu Overkappingen op maat
Overkappingen voor uw restaurant

Mocadazu kan voor u op maat gemaakte bamboe overkappingen voor een restaurant ontwerpen. Denk aan een overkapping boven uw terras in de tuin of als uitbreiding van uw restaurant of café. De wanden kunnen volledig geopend worden.

Pergola voor uw tuin

Met ons modulaire bouwsysteem kunnen we ook eenvoudig een pergola op maat maken voor uw tuin. Denk aan een pergola, bijvoorbeeld deels overdekt met een dak van tentstof, om uw terras in de tuin een exotisch tintje te geven.

Overkappingen voor uw resort

Mocadazu’s overkappingen voor resorts zijn perfect om een overdekt restaurant bij uw resort te creëren. U kunt ook denken aan een overdekte receptie, ontvangstruimte, lounge of yogaruimte.
 

 

© mocadazu 2019 /Algemene voorwaarden