Bamboe Resort en Glamping tenten: Ultiem ontspannen in luxe!

 

De Mocadazu bamboe tenten zijn eersteklas luxe bamboe eco tenten, speciaal ontworpen voor high-end resorts, hotels en luxe campings. In plaats van verscholen te zijn achter betonnen muren, waar alle verbinding met de natuur is verbroken, brengen onze luxe bamboe tenten de luxe levensstijl terug naar het hart van de natuur. Het kalmerende geluid van een rivier, het prachtige uitzicht vanaf een bergtop, of het heilzame geluid van kabbelende zeegolven, het draagt allemaal bij aan het ontspannen van lichaam, geest & ziel in perfecte harmonie met de natuurlijke omgeving.

Helaas moeten wij u mededelen dat wij voor onbepaalde tijd de productie en verkoop van onze bamboe tenten hebben gestaakt. 

 

Onze Mocadazu bamboe tenten onderscheiden zich door hun uitvoerige detaillering, super de luxe afwerking, romantische vitragegordijnen en bamboe om zo de ultieme exotische accommodatie te creëren. Onze bamboe tenten worden standaard uitgerust met een opaak en vlamvertragend dak. Echte deuren en ramen kunnen worden geïntegreerd, alsook isolatie en versteviging om een kachel of airconditioning te kunnen plaatsen.

De luxe bamboe tenten kunnen worden ingericht met alle benodigdheden voor een luxe spa-ervaring of een vijf sterren resort verblijf.

 

Onze Selectie Luxe Eco Bamboe Resort en Glamping tenten


Mocadazu Resort
“original serie”

Onze Mocadazu Resort Original tenten zijn prachtige, ruime luxe bamboe eco resort tenten. Met hun unieke, exotische ontwerp zijn ze perfect geschikt als vijf sterren verhuuraccommodatie. De luxe bamboe eco resort tenten zijn speciaal ontworpen voor luxe hotels, vijf sterren resorts of super de luxe ‘tented resorts’.

Meer informatie over de Mocadazu Resort Original serie, klik hier!

Mocadazu Resort
“lodge serie”

De Mocadazu Resort Lodge serie bestaat uit eersteklas bamboe eco resort tenten met een elegant, tijdloos ontwerp. De luxe bamboe eco Resort Lodges zijn speciaal ontworpen voor exotische vijf sterren hotels en resorts en luxueuze ‘tented resorts

Meer informatie over de Mocadazu Resort Lodge serie, klik hier!

Mocadazu Resort
“safari serie”

De Mocadazu Resort safari serie is onze gloednieuwe serie bestaande uit exotische bamboe resorttenten. Deze luxe tenten hebben een herkenbaar ontwerp, met de luxe, exotische en elegante uitstraling die u van onze tenten gewend bent.

Meer informatie over de Mocadazu Resort Safari serie, klik hier!

Mocadazu Resort
“Mini serie”

De tenten uit de Mocadazu Resort safari mini serie zijn onze kleinste bamboe glampingtenten, waardoor deze leuke tentjes perfect geschikt zijn als luxe accommodatie op een kleine camping of festival.

Meer informatie over de Mocadazu Resort Mini serie, klik hier!


 

 

Mocadazu Resort “Original serie”Onze Mocadazu Resort Original tenten zijn prachtige, ruime luxe bamboe eco resort tenten. Met hun unieke, exotische ontwerp zijn ze perfect geschikt als vijf sterren verhuuraccommodatie. De luxe bamboe resort tenten zijn speciaal ontworpen voor luxe hotels, vijf sterren resorts of super de luxe ‘tented resorts’. De Mocadazu bamboe eco Resort Original tenten worden gekarakteriseerd door hun zeer open design, ruime luifel en grote openingen en ramen. Luxe betekent verbonden zijn met de natuur terwijl men kan genieten van ontspanning en comfort. Om gasten hun omgeving optimaal te laten ervaren, hebben we een ontwerp gecreëerd waarin interieur en exterieur mooi samengaan. De extra grote luifel beschermt uw gasten tegen zon en regen, terwijl zij genieten van de buitenruimte.

Deze luxe bamboe eco resort tenten met bamboe frame en iconisch dak zijn geschikt voor 2-8 personen, afhankelijk van grootte en indeling. Ze zijn perfect als romantische accommodatie voor een stel of kunnen worden ingericht voor een luxe vakantie met het hele gezin.

Het frame is gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe, afkomstig uit Zuid-Amerika. Het dak is gemaakt van hoogwaardige opaak en vlamvertragende PVC stof en de binnentent is verkrijgbaar in canvas/acryl stof.

U kunt kiezen uit 3 verschillende maten. Alle typen uit de Original serie zijn 7,2 meter breed. De diepte varieert en is 5 meter, 7,5 meter of 10 meter. Er zijn verschillende indelingen mogelijk, zie de plattegronden. Uiteraard kan de indeling geheel naar eigen inzicht worden aangepast.


Mogelijke plattegrond Resort original
Infographic. Klik om te vergroten 

 

Mocadazu Resort “lodge serie”Resort lodge

De Mocadazu Resort Lodge serie bestaat uit eersteklas bamboe eco resort tenten met een elegant, tijdloos ontwerp. De luxe bamboe eco Resort Lodges zijn speciaal ontworpen voor exotische vijf sterren hotels en resorts en superluxe ‘tented resorts.Door de grote ramen en openingen zijn de gasten te allen tijde in contact met de natuur. De prachtige bamboe luifel creëert veel buitenruimte waar gasten kunnen ontspannen terwijl ze worden beschermd tegen de zon.

De Mocadazu bamboe eco Resort Lodges zijn geschikt voor 2-8 personen, afhankelijk van grootte en indeling. Ze kunnen worden ingericht voor een luxe verblijf voor een koppel, maar ook voor een luxe vakantie voor een gezin.

Het frame is gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe, afkomstig uit Zuid-Amerika. Het dak is gemaakt van hoogwaardige opaak en vlamvertragende PVC stof en de binnentent is verkrijgbaar in canvas/acryl stof.

U kunt kiezen uit 3 verschillende maten. Alle typen uit de Mocadazu Resort Lodge serie zijn 4,2 meter diep. De breedte varieert en is 5 meter (met of zonder extra breed dak) of 7,5 meter. Er zijn verschillende indelingen mogelijk, zie de plattegronden. Uiteraard kan de indelingen geheel naar eigen wens worden aangepast.


Mogelijke plattegrond Mocadazu Lodge
Infographic. Klik om te vergrotenSpa lodge

De Mocadazu Spa Lodge is ontworpen als luxe eco spa faciliteit met ruimte voor één of twee massagetafels. De luxe bamboe eco Spa Lodge kan op ongebruikt terrein worden geplaatst en biedt uw gasten een innovatief en uniek spa concept met laag risico. De Mocadazu eco Spa Lodge biedt ook plaats aan meer gasten wanneer de algemene Spa op volle capaciteit is. We hebben een standaard Spa Lodge ontworpen die gemakkelijk aangepast of uitgebreid kan worden aan uw specifieke eisen en wensen.

De luxe bamboe eco Spa Lodge kan onder alle weersomstandigheden gebruikt worden. Het frame is gemaakt van bamboe, één van de meest milieuvriendelijke materialen die beschikbaar zijn. Het groeit uitzonderlijk snel, zonder de behoefte aan meststoffen, bestrijdingsmiddelen of veel water. Door de sterkste soort bamboe (Guadua) te gebruiken is een lange levensduur van de luxe bamboe eco Spa Lodge verzekerd. De binnentent beschermt tegen zon, wind en regen. De canvas tent kan open geritst worden en opgerold tot een luchtige bamboe Spa Lodge. Bij andere weersomstandigheden kan de tent dicht geritst worden en gesloten. In een koeler klimaat is het mogelijk om een houtkachel te implementeren om een warme en gezellige sfeer te creëren voor uw spa gasten.

De luxe bamboe eco Spa Lodge is ontworpen in samenwerking met SpaTree, een professioneel Spa adviesbedrijf gespecialiseerd in training, educatie & concept ontwikkeling. Het team van SpaTree brengt vele jaren praktijkervaring en diepgaande kennis over Spa Education en de Spa industrie samen. Hun portfolio strekt zich uit van geaccrediteerde Academies zoals Ananda Spa Institute in India, National School for Tourism in Nederland, HZ- Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen in Nederland, de Nederlandse Academie voor Beauty & Massage Therapeuten tot Luxury Spa Resorts zoals Mandarin Oriental, Chivasom, Amanresorts en Ananda in de Himalaya.

Infographic. Klik om te vergroten


 

Mocadazu Resort “safari serie”De Mocadazu Resort safari serie is onze gloednieuwe serie bestaande uit exotische bamboe resorttenten. Deze luxe tenten hebben een herkenbaar ontwerp, met de luxe, exotische en elegante uitstraling die u van onze tenten gewend bent.

Deze luxe safaritenten hebben grote ramen en ruime openingen zodat gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving. De versteviging in het dak zorgt voor extra stabiliteit en de toevoeging van esthetische bamboes en vitragegordijnen zorgt voor een exotische, romantische uitstraling. De grote luifel beschermt uw gasten tegen zon en regen, terwil zij genieten van de buitenruimte.

De Mocadazu Resort safari tenten zijn geschikt voor 2-8 gasten, afhankelijk van afmeting en indeling. Ze zijn perfect geschikt als romantische accommodatie voor een stel of kunnen worden ingericht voor een luxe vakantie met het hele gezin.

Het frame is gemaakt van Zuid-Amerikaanse Guadua bamboe. Het dak is van een hoogwaardige opaak en vlamvertragende PVC stof en de binnentent is leverbaar in canvas/acryl stof.

Alle typen uit de safari serie zijn 5 meter breed. De diepte varieert en is 5 meter, 7,5 meter of 10 meter. Er zijn verschillende indelingen mogelijk, zie de plattegronden. Uiteraard kan de indeling geheel naar eigen inzicht worden aangepast. Echte deuren en ramen kunnen worden geïntegreerd op aanvraag, evenals isolatie en versteviging om een ventilator of airconditioning te kunnen plaatsen.


Mogelijke plattegrond Mocadazu Safari
Infographic. Klik om te vergroten 

Mocadazu Resort Mini serie
De tenten uit de Mocadazu resort mini serie zijn onze kleinste bamboe glampingtenten, waardoor deze leuke tentjes perfect geschikt zijn als luxe accommodatie op een kleine camping of festival.

Glamping betekent verbonden zijn met de natuur en genieten van luxe en comfort. Om uw gasten optimaal te laten genieten van de omgeving hebben we deze mooie, compacte bamboe tenten gecreëerd. De grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel, ondanks het compacte formaat van de tenten.

Deze Mocadazu resort mini tenten zijn geschikt voor 2-4 gasten, afhankelijk van grootte en indeling. Ze zijn perfect als romantische accommodatie voor een stel, of kunnen worden ingericht voor 4 personen tijdens festivals.

Het frame is gemaakt van lichtbruine Guadua bamboe, afkomstig uit Zuid-Amerika. Het dak is gemaakt van hoogwaardige PVC stof en de binnentent is verkrijgbaar in canvas/acryl stof.

U kunt kiezen uit 2 verschillende maten. Alle typen uit de safari mini serie zijn 3 meter breed. De diepte varieert en is 2,7 meter of 5 meter. Er zijn verschillende indelingen mogelijk, zie de plattegronden. Uiteraard kan de indeling naar eigen inzicht worden aangepast.


Mogelijke indeling Mocadazu Resort Safari MiniMogelijke indeling Mocadazu Resort Mini DoubleInfographic. Klik om te vergroten


 

 

Een Compleet Ingerichte Resort tent!Maak uw luxe bamboe eco resort tent compleet met een door ons zorgvuldig geselecteerde inrichting. Deze inrichting past perfect bij de exotische uitstraling van de luxe bamboe eco resort tenten en bestaat uit een combinatie van bamboe meubels aangevuld met alle benodigdheden die uw gasten nodig hebben voor een zorgeloos verblijf. U kunt denken aan bedden met klamboes, een gezellige loungeset en een ruime eethoek. Er zijn verschillende interieurpakketten, passend bij het aantal gasten dat u in de luxe bamboe tent wilt verwelkomen.

 

Een compleet ingerichte Spa LodgeOnze spa & resort lodges kunnen worden aangevuld met spa-interieur en -accessoires. Deze interieurpakketten zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen om uw spa & resort lodge zo in te richten dat u uw gasten direct kunt ontvangen. Bij het pakket Spa Deluxe heeft u alle benodigdheden om uw Spa Lodge in te richten. Het Spa Deluxe extra pakket is een aanvulling op het Spa Deluxe pakket en geeft uw Spa Lodge een extra luxe uitstraling.

 

 

 

© mocadazu 2019 /Algemene voorwaarden