The leading brand in luxury bamboo resort lodges, glamping tents & pavilions

Mocadazu Luxe Bamboe tenten

 

Wilt u een luxe bamboe eco glamping tent kopen?
Mocadazu is het begrip op het gebied van luxe bamboe spa & resort tenten, glamping tenten en paviljoens. Onze bamboe eco resort- en glampingtenten zijn uniek, van de hoogste kwaliteit, super luxe en milieuvriendelijk. De exotische uitstraling van elke glamping tent creëert direct een vakantiestemming voor u en uw gasten. Alle luxe bamboe eco resort- en glampingtenten van Mocadazu worden gemaakt met een frame van ’s werelds sterkste bamboesoort en afgewerkt met tentstoffen van hoge kwaliteit.
Wilt u een luxe bamboe eco resort- of glamping tent kopen, dan bent u bij ons aan het goede adres.


 

De Mocadazu Resort- en glampingtenten zijn onze eersteklas bamboe tenten, speciaal ontworpen voor luxe resorts, hotels en campings. De luxe bamboe eco resort- en glampingtenten hebben een lange levensduur, zijn zeer eenvoudig schoon te maken en kunnen het hele jaar door blijven staan. Al onze eco resort- en glampingtenten zijn met de hand gemaakt, met zorg voor mens en natuur.

Mocadazu biedt een verscheidenheid aan prachtige bamboe spa & resort tenten, glamping tenten en paviljoens. Of u nu een luxe resort, een prachtige camping of een bed & breakfast heeft, Mocadazu biedt u de perfecte bamboe eco glamping accommodatie voor een ultieme droomvakantie. Of kiest u voor een van onze schitterende bamboe paviljoens. Deze zijn perfect geschikt voor vele verschillende doeleinden, zoals een overdekt terras, een lounge of een exclusieve overkapping voor uw evenement.

 

Onze Luxe Bamboe Tenten en Paviljoens


Resort- en Glampingtenten

De Mocadazu Resort- en Glampingtenten zijn onze eersteklas luxe bamboe eco resort tenten, speciaal ontworpen voor luxe resorts, hotels en campings. In plaats van verscholen te zijn achter betonnen muren, waar alle verbinding met de natuur is verbroken, brengen onze luxe Resort- en Glamping tenten de luxe levensstijl terug naar het hart van de natuur. De bamboe bamboe tenten kenmerken zich door hun hoogwaardige afwerking en detaillering.

Ga naar onze Resort- en Glampingtenten >>

Overkappingen

Onze Mocadazu bamboe paviljoens en overkappingen zijn ontworpen om een prettig buitenklimaat te creëren. Ze bieden u en uw gasten de mogelijkheid te genieten van de mooie omgeving, terwijl u beschermd bent tegen de hitte van de zon en tegen de regen. De bamboe paviljoens en overkappingen zijn geschikt voor vele, verschillende doeleinden. U kunt denken aan een overdekt terras, een lounge of een exclusieve overkapping voor uw evenement.

Ga naar onze bamboe paviljoens >> 

Waarom kiezen voor een Mocadazu Luxe Bamboe Resort Tent?Bamboe Frame

Bamboe is mooi, sterk, licht in gewicht en duurzaam. Door bamboe te gebruiken voor onze frames, halen we de natuur letterlijk naar binnen! De soort die we gebruiken is Guadua uit Zuid-Amerika, welke bekend staat als de sterkste bamboesoort ter wereld. Het is perfect geschikt voor constructies. De bamboe wordt behandeld tegen insecten en gebeitst ter bescherming tegen de elementen.

Exotisch and uniek

Er zijn geen andere tenten zoals de luxe bamboe eco resort tenten van Mocadazu. Zowel het ontwerp als het gebruik van bamboe voor de frames, maken onze tenten uniek in de wereld. Met hun exotische uitstraling zullen de eco glamping tenten u en uw gasten direct in de vakantiestemming brengen.

Ecovriendelijk

Comfort en luxe horen hand in hand te gaan met ecovriendelijkheid. Daarom hebben wij onze luxe bamboe eco resort tenten ontworpen met de laagst mogelijke impact op de omgeving, volgens het ‘Cradle to Cradle’ principe.
Door het gebruik van bamboe wordt het broeikaseffect en de klimaatverandering sterk gereduceerd. Bamboe groeit uitzonderlijk snel, zonder extra meststoffen, pesticiden of extra water. Bamboe absorbeert tot 5 keer meer CO2 en geeft 35% meer zuurstof in de atmosfeer af dan een gelijkwaardige soort hardhout. De textielen voor de daken zijn 100% recyclebaar volgens het Texyloop systeem.Luxe in het hart van de natuur

Door het semipermanente karakter van de luxe bamboe eco resort tenten wordt de deur geopend naar de mooiste, unieke en exclusieve locaties in de wereld. De ruime openingen en grote ramen in onze tenten laten gasten optimaal genieten van de prachtige omgeving. Van afgelegen stranden tot diep in de jungle, drijvend op water of hoog boven de grond op een platform; de luxe bamboe eco glamping tenten bieden de perfecte luxe schuilplaats in het hart van de natuur.

Duurzaam en weerbestendig

We gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit, omdat wij geloven dat alleen het beste goed genoeg is voor u en uw gasten. Onze luxe bamboe eco resort tenten zijn duurzaam, weerbestendig en hebben een lange levensduur. Ze kunnen het gehele jaar blijven staan.

Hoogste kwaliteit textiel

De textielen die we in onze luxe bamboe eco resort tenten gebruiken hebben een lange levensduur, verkleuren niet, gaan niet doorhangen en zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn waterproof, UV-bestendig en schimmelwerend. De textielen voor de daken bestaan uit een polyester garen dat gecoat is met een waterproof PVC laag. Onze binnententen worden gemaakt van top kwaliteit canvas stoffen van TenCate. De textielen zijn ook leverbaar met vlamvertragende coating.


 

√ De tenten zijn een lust voor het oog
√ De exotische uitstraling brengt u direct in een vakantiestemming
√ De tenten zijn perfect geschikt voor verschillende doeleinden
√ Alle tenten zijn handgemaakt, met aandacht voor mens en natuur

 

 

Waar kent u ons van?


 

 

Over ons


Mocadazu is opgericht in 2013 door Bouwe Besseling en Anna Raetsen, twee jonge, idealistische en innovatieve ondernemers. Wij zijn ervan overtuigd dat comfort en luxe hand in hand kunnen gaan met het beschermen van de natuur. Daarom hebben wij onze luxe bamboe eco resort tenten en paviljoens ontworpen met de laagst mogelijke impact op de omgeving. Het is onze droom om de duurzaamheid van luxe accommodaties en paviljoens te verhogen, omdat wij geloven dat de prachtige natuur beschermd moet worden.

Bouwe Besseling

“Hi! Mijn naam is Bouwe en ik ben architect. Mijn passie is het aanpakken van complexe ontwerpopgaven en deze om te zetten in logische, gebruikersvriendelijke, maar vooral mooie ontwerpen. Als architect vind ik de dialoog tussen ontwerp en omgeving intrigerend.
Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde.”


Anna Raetsen

“Hallo! Ik ben Anna en ik ben industrieel ontwerper. Mijn passie is het ontwerpen van duurzame producten, zonder daarbij afbreuk te doen aan esthetiek, comfort en luxe. Voor mij is gebruikerservaring een van de belangrijkste uitgangspunten bij het ontwerpen.
Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen.”


 

Mocadazu Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van ons bedrijf, de nieuwe ontwerpen en leuke aanbiedingen? Schrijf u dan hieronder in op de nieuwsbrief.

 

 

© mocadazu 2019 / Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Den Haag, nummer 60927178 / Algemene voorwaarden