Waar staat Mocadazu voor?

Mocadazu is opgericht in 2013 door Bouwe Besseling en Anna Raetsen, twee jonge, idealistische en innovatieve ondernemers. Wij zijn ervan overtuigd dat comfort en luxe hand in hand kunnen gaan met het beschermen van de natuur. Daarom hebben wij onze luxe bamboe tenten en paviljoens ontworpen met de laagst mogelijke impact op de omgeving. Het is onze droom om de duurzaamheid van luxe accommodaties en paviljoens te verhogen, omdat wij geloven dat de prachtige natuur beschermd moet worden.

 

Anna Raetsen

“Hallo! Ik ben Anna en ik ben industrieel ontwerper. Mijn passie is het ontwerpen van duurzame producten, zonder daarbij afbreuk te doen aan esthetiek, comfort en luxe. Voor mij is gebruikerservaring een van de belangrijkste uitgangspunten bij het ontwerpen.

Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen.”

Bouwe Besseling

“Hi! Mijn naam is Bouwe en ik ben architect. Mijn passie is het aanpakken van complexe ontwerpopgaven en deze om te zetten in logische, gebruikersvriendelijke, maar vooral mooie ontwerpen. Als architect vind ik de dialoog tussen ontwerp en omgeving intrigerend.

Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde.”


 

Bamboe


Al onze tenten zijn gemaakt met een bamboe frame. Dit geeft de tenten hun exotische en unieke uiterlijk, waardoor uw gasten direct in de vakantiestemming zullen zijn. Door het gebruik van bamboe halen we letterlijk de natuur binnen en zal de natuurbeleving van uw gasten worden versterkt.

We maken gebruik van de sterkste bamboesoorten in de wereld en we weten goed hoe we ermee moeten bouwen, waardoor een lange levensduur wordt gewaarborgd.

Bamboe is een van de meest milieuvriendelijkste bouwmaterialen die er bestaan. Het groeit bijzonder snel, zonder dat er extra meststoffen, pesticide of water gebruikt hoeven worden.

 

Droomvakanties


Het is onze passie om gasten een super de luxe, onvergetelijke en comfortabele droomvakantie te bieden op de meest prachtige, exclusieve en unieke locaties in de wereld. Wij zijn van mening dat een perfecte vakantie bestaat uit omringd zijn met mooie natuur, optimaal comfort en uitstekende service. Boven alles gaat luxe over het maken van mooie herinneringen. Dit betekent het kunnen loslaten van de dagelijkse zorgen en het genieten van totale vrijheid in een prachtige omgeving. Met onze luxe bamboetenten kunt u een onvergetelijke ervaring creëren voor uw gasten!

 

Interessante links


Bamboo Import Europe

Bamboe Import is de grootste bamboe groothandel en leverancier van bamboestokken en bamboe schuttingen in Europa. We werken samen met Bamboo Import Europe in de zoektocht naar de beste en sterkste bamboe. Samen importeren we ons bamboe uit de landen waar het groeit.

www.bambooimport.com

Spatree

SpaTree begon in 2004 toen de oprichter, Jannita Mossel, uitgebreid naar verschillende delen van de wereld gereisd was om lokale gezondheidstherapieën te bestuderen en een sterke interesse ontwikkelde in oude geneeswijzen. Samen met Spatree ontwikkelden we onze Spa & Resort Lodges.

www.spatree.eu

Tent fabrics

We gebruiken alleen de beste tentdoeken die er op de markt verkrijgbaar zijn. De merken die wij gebruiken zijn Serge Ferrari, Ten Cate en Sauleda, allemaal gemaakt binnen de Europese Unie. We zijn altijd op zoek naar de meest milieuvriendelijke opties. We zijn erg blij met Serge Ferrari’s texy-loop systeem. De stoffen die we gebruiken voor het dak worden 100% gerecycled.

www.sergeferrari.com

www.tencateoutdoorfabrics.com

www.sauleda.com

www.texyloop.com

World Bamboo Organization

De World Bamboo Organization is een diverse groep, bestaande uit individuele personen, commerciële bedrijven, non-profit verenigingen, instellingen en geallieerde handelsvennootschappen die allen een gemeenschappelijk belang delen = BAMBOO. Het doel van de WBO is het verbeteren en bevorderen van dit gemeenschappelijk belang, alsmede van de omstandigheden die van invloed zijn op dit gemeenschappelijk belang en de industrie daaromheen. Zij zetten ons in voor de bevordering van het gebruik van bamboe- en bamboeproducten ten behoeve van het milieu en de economie.

www.worldbamboo.net

Inbar

De Internationale Bamboe- en Rattanorganisatie (INBAR) is een multilaterale ontwikkelingsorganisatie die met behulp van bamboe en rotan een uit milieuoogpunt duurzame ontwikkeling bevordert. Het heeft 43 leden. Naast het hoofdkantoor van het secretariaat in China heeft INBAR regionale kantoren in India, Ghana, Ethiopië en Ecuador.

www.inbar.int

 

Waar kent u ons van?


 

© mocadazu 2019 / Algemene voorwaarden